4 must-have straight jeans voor een tijdloze garderobe

De ideale broek is voor iedere vrouw anders omdat elke vrouw een eigen en dus verschillende figuur heeft. Bekend zijn het appel- of peermodel genoemd. Er zijn veel damesbroeken die voor veel dames en figuren geschikt zijn. Over het algemeen bevatten deze veel stretch waardoor de broek zich goed naar het lichaam vormt.

Straight leg jeans

De straight jeans is een damesbroek met een perfecte pasvorm. Deze jeans heeft een rechte pijp of ook wel straight leg genoemd. Daarnaast heeft de broek een rits en knoop en is een '5-pocket' model. Doordat de pijp recht vanaf de knie naar beneden loopt, dit in tegenstelling tot het strakkere skinny of het wijdere bootcut of flared model, is deze straight een klassiek en tijdloos model. De broek is gemaakt van een magic denim deze bestaat uit verschillende bestanddelen waaronder elastan en katoen. Er is voor een deel gebruik gemaakt van herbruikt plastic verwerkt tot recycled polyester en daarnaast duurzaam katoen waarbij de kwaliteit optimaal behouden blijft. Bij het verven is er minder water gebruikt, minder vervuilend en dus duurzaam en beter voor het milieu. De gehele fashion industry, welke enorm vervuilend is, probeert bewuster bezig te zijn met duurzaamheid, ook wonderjeans draagt zijn steentje bij.

De eerste fashion musthave van dit moment is de high waist of high waisted jeans. Deze broek heeft een hogere tailleband. Het voordeel hiervan is dat een eventueel buikje verstopt kan worden. Wonderjeans heeft de high waist stretch broek in verschillende kleuren en uitvoeringen. De highwaist broek is er met een skinny maar ook met een straight pijp.

wonderjeans high waist forever pure black3

Wat zijn de voordelen van de high waist?

Doordat de tailleband hoger zit, is deze broek licht corrigerend en door de vele stretch heeft de jeans een hoog draagcomfort. De vele stretch in de stof maakt het een comfortable broek, welke zowel casual als stijlvol tegelijk te dragen is.

Daarnaast, als tweede fashion musthave, is er de klassieke classic regular wonderjeans. Ons best verkochte model, welke ook altijd in de basis collectie zit. Dit model heeft een straight leg of rechte pijp. De basiskleuren die altijd verkrijgbaar zijn, zijn donkerblauw, zwart en grijs. In de nieuwste collecties is het model in de zomerkleuren zoals lichtblauw en wit te krijgen. Door de vele stretch heeft deze broek de perfecte pasvorm. De winterversie is uiteraard wat dikker van stof en daardoor lekker warm.

Straight jeans of rechte pijp is er in twee verschillende lengte maten, te weten 30 en 32. Dus ook als je wat kortere benen hebt, kunt je jouw model vinden bij Wonderjeans. Kortom in onze grote broekencollectie vind je genoeg alternatieven waarmee je toch een bij jou passende outfit kunt samenstellen.

Hoe draag je deze jeans?

Deze straight fit jeans voor dames is heel leuk te combineren met een sneaker en een hoodie of sweater voor een wat casual look. Draag de jeans als een nette broek bij een meer geklede gelegenheid met een nette schoen en bijvoorbeeld een witte blouse, voor op werk of een verjaardag, een perfecte en complete outfit. Draag de jeans met een vest of trui en je kunt overal naartoe.

Derde must-have straight jeans is voor de zomer het kortere model, de ankle. Deze 7/8 lengte valt net boven de enkel en de zomerkleur geeft de perfecte touch aan je zomer look. Dit enkelmodel is te verkrijgen in vrolijke kleuren zoals rood, azurblauw, lichtgroen, wit en lichtblauw en in wit met blauwe prints. Een streep, een paisley en een minimalistische design bloem. De pasvorm is net als de classic straight jeans en ook gemaakt van magic denim en duurzaam katoen. Ga voor een complete outfit en combineer een van deze vrolijke comfortabele broeken met je favoriete top.

Ben je op zoek naar een fijne broek?

Voor elke vrouw en elk figuur hebben wij een passende broek. Stuk voor stuk voorzien van een rits en knoop en 5 zakken, als essentieel onderdeel, maakt het een heerlijke broek. Bekijk het ruime assortiment en vind uw wonderjeans. In deze uitgebreide broekencollectie vind je genoeg alternatieven waarmee je toch alternatieven waar mee je toch een geschikte broek kunt vinden.

Op zoek naar een korte broek?

Dan hebben we de short als vierde must-have voor de zomer. Deze heeft dezelfde pasvorm als de langere broeken en is er in drie kleuren. Wit, donkerblauw en lichtblauw.

wonderjeans bermuda wit