Over ons

 

Sinds 1976 zijn wij gevestigd in het World Fashion Center in Amsterdam als importeur van dameskleding.

De Wonderjeans, voorheen Wonderjeans by Olivia, is sinds vele jaren te koop in Nederland. De broek is te krijgen bij verschillende verkooppunten, winkels, door heel Nederland. Wij leveren de wonderjeans ook bijvoorbeeld aan Wehkamp onder de naam Looxent en aan Otto en Peter Hahn onder de naam Wonderjeans.

Jaren van ervaring maken dat wij weten hoe we de beste damesbroek met goede pasvorm en in de mooiste kwaliteit kunnen leveren. Deze dames spijkerbroek heeft een rits en knoop en 5-zakken en dan ook nog voor een betaalbare prijs. Naast het leveren aan winkels, hebben wij sinds 2014 ook een webshop, zoals past in de huidige tijd. Wij werken met korte lijnen en hebben daardoor persoonlijke aandacht voor iedereen.

We trachten vragen en eventuele klachten zo snel mogelijk te beantwoorden en op te lossen.

De gehele productie keten heeft plaatsgevonden in Europa. Van stof tot levering. Daarmee helpen wij mee aan de reductie van de uitstoot van CO2.  Verantwoord en duurzaam geproduceerd met respect voor de natuur en de mens. Minder waterverbruik en minder chemicaliën, beter voor het milieu.

 

 

 

  Koningin Wilhelminaplein 13
  World Fashion Center 1-09-06
  1062 HH Amsterdam

  020 - 6178450
  info@wonderjeans.nl

  KvK 33270772
  BTW NL 8038 13 727 B01