Flared jeans; Van casual tot chic, de beste stijlen en tips

Wat is flared jeans?

De flared jeans voor dames is een type jeans met wijd uitlopende pijpen een andere benaming is wide leg. Op zich is het een tijdloze klassieker welke in de jaren '70 ook al in het modebeeld was, nu terug als nieuwe jeans. De flared jeans van Wonderjeans heeft een perfecte pasvorm met hoge taille waarbij de vrouwelijke vormen goed tevoorschijn komen, de benen langer lijken en is uiteraard gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit.

 flared stone blue washed

In welke kleur is de flared jeans voor dames te krijgen?

De flared jeans met stretch is op dit moment de populairste jeans. Dit spijkerbroek model is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder natuurlijk klassieke kleur denim blauw. Er is een variant in blauw in een lichte wassing en een blauw in een donkere wassing , daarnaast in de kleur zwart. Dit zijn goede basiskleuren welke goed afkleden en voor elke gelegenheid is er de meest geschikte jeans te vinden.

Hoe combineer ik de flared jeans?

Voor een feestelijke outfit of meer stijlvolle outfit met een chique uitstraling kun je de broek combineren met een vrolijke elegante blouse of top en dan natuurlijk een nette schoen met hak maken de outfit compleet. Een hele elegante uitstraling.

Voor een casual uitstraling of meer simpele outfit kan de broek gecombineerd worden met een ruime trui of sweater en dan afmaken met enkellaarzen of voor een meer stoer randje met sportieve sneakers. In de zomer kunnen slippers en een witte blouse ook heel mooi staan, een combinatie van een elegante stijl en een relaxte stijl. Een perfecte outfit voor elke zomerse dag.

Ieder heeft natuurlijk haar eigen persoonlijke stijl. Doordat dit flared jeans model zo goed te combineren is, de blauwe en zwarte kleur jeans maakt het een perfecte basisbroek. Gecombineerd met een top volgens de nieuwste trends en kleuren maakt het een goede jeans en wordt deze flared jeans vast je favoriete broek.