High Waist Jeans - Hoe combineer je ze voor elke gelegenheid?

Wat is high waist?

Als je high waist letterlijk vertaalt betekent dit hoge taille. De tailleband van deze dames jeans zit hoger, rond de navel ongeveer. Hierdoor is de broek enorm flatteus en een eventueel buikje is goed te verstoppen en daarnaast lijken de benen langer. Klinkt dat niet als het perfecte model?

flared stone blue washed

Laatste trends

De laatste trends op het gebied van denim voor dames kun je nu vinden in de high waisted jeans met een wijdere pijp. In de jaren '70 was de high waist ook mode en dan met zowel hele wijde maar ook meer strakke pijp, richting skinny jeans. De vintage jeans zijn nog veel te vinden in tweedehands winkels. Vandaag de dag zien we echter een nieuwe trend opkomen: de combinatie van high waist jeans met zowel rechte , de high waist straight leg, maar ook met weer de iets wijdere pijpen, het flared model. Dit geeft een moderne en trendy uitstraling aan de outfit volgens de nieuwste trends en is veel te combineren, dit maakt het een veelzijdige jeans. 

high waist authentic lichtblauwe jeans 

Comfortabele spijkerbroeken

High waist jeans zijn tegenwoordig ontzettend populair en worden door veel vrouwen gedragen. Ze hebben een tailleband die hoger zit dan bij normale jeans, meestal rond de navel of zelfs iets hoger. Dit zorgt ervoor dat de broek enorm flatterend is en eventuele buikjes netjes worden weggewerkt. De vrouwelijke vormen komen mooier tevoorschijn. Bovendien creëren high waist jeans het optische effect van langere benen. Door de vele stretch is deze enigszins corrigerende jeans echt een hele comfortabele spijkerbroek. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom dit het bij de basis modellen hoort en het perfecte model is!

Perfecte outfit

Deze comfortabele broek is heel goed te combineren met bijvoorbeeld een eenvoudige blouse. Een witte blouse welke je dan in de denim jeans stopt met daaronder witte sneakers als casual outfit. Of voor een wat klassieke stijl, met sandalen met hak. Deze blouse met de nette broek maakt het een complete outfit en is echt de perfecte combinatie . Daarnaast is deze broek met een oversized trui in felle kleur en casual sneakers eronder natuurlijk ook een hele goede keuze. De high waist broek zou wel eens je nieuwe favoriete kledingstuk kunnen worden, een echt basis item. Veel combinaties zijn er mogelijk en dit fashion item is ook goed te dragen bij je dagelijkse bezigheden omdat het echt een comfortabele broek is. Deze veelzijdige jeans is met een mooie witte blouse ook een perfecte werk outfit en tilt je leuke jeans naar een hoger niveau en geeft een chique uitstraling.

Perfecte keuze

De high waist van wonderjeans heeft een comfortabele pasvorm, dankzij de vele stretch die in de goede kwaliteit stof zit is dit echt een goede pasvorm en een betrouwbare keuze. Er zijn verschillende basismodellen en kleuren maar ook meer seizoensgebonden kleuren zoals bijvoorbeeld de lichtblauwe spijkerbroek of de witte dames spijkerbroek. Een echte 'musthave' en ook goede jeans voor een goede prijs.