Skinny jeans, iets voor jou?

Wat is een skinny jeans voor dames?

De skinny jeans voor dames is al enkele jaren het toonbeeld op straat. Het is een broek die je of heerlijk vindt of echt afschuwelijk. Voor sommige dames is het niet de meest flatterende pasvorm terwijl voor andere dames het juist een heel geschikt model is en voor hen de ideale broek. Skinny jeans heeft een hele strakke pasvorm, aansluitend bij de bovenbenen tot en met strak om de enkels. Het is een five-pocket jeans wat betekent dat de broek vijf zakken een rits en een knoop heeft, dit in tegenstelling tot een legging. Anno 2024 hoeft de skinny jeans niet meer zo strak te zitten als een legging maar de broek zit nog steeds aangesloten.

 wh72 high-waist-authentic-indigo

Waarmee combineer je de skinny jeans?

De skinny jeans is vaak een blauwe jeans of een zwarte jeans, de wat donkerdere broeken. Deze fijne jeans wordt vaak casual gedragen. DIt kan met een wijde top of een eenvoudige blouse of een blazer met schoudervulling of een warme trui voor de wat frissere dagen. Zo krijg je een mooi contrast tussen strak en wijd, dat maakt het iets spannender. Daarna makkelijk af te maken met cowboylaarzen of iets minder opvallende look, de jeans met enkellaarsjes. Uiteraard is voor de casual stijl deze skinny jeans goed te combineren met sneakers, ballerina's of slippers, afhankelijk van het weer en welke 'look' je het meest aanspreekt. De ballerina's zijn weer terug van weggeweest en geven de skinny jeans een elegante stijl net als een sandaal met hak.

 wonderjeans ankle black

Welke skinny jeans is de perfecte jeans voor jou?

In de nieuwe collecties is de skinny jeans ook veel te zien met een hoge taille, de high waisted skinny jeans van wonderjeans is er in een lichtblauwe, witte, donkerblauwe en zwarte jeans. Welke skinny jeans is de perfecte jeans voor jou?

In de wereld van skinny jeans is er een breed scala aan opties om uit te kiezen. Een populaire keuze is de high waisted skinny jeans, die een hoge taille heeft. Deze goede jeans is enigszins corrigerend en daarmee een flatteuze dames jeans. De broek is te vinden in de nieuwe collectie, de high waisted skinny jeans van Wonderjeans. DIt jeans model is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, zoals drie tinten blauw lichtblauw, midden blauw , donkerblauw , wit, en zwart.

 WJ Skinny Stone Blue Super Wash

De high waisted skinny jeans biedt verschillende voordelen. Ten eerste lijken je benen langer, wat je silhouet slanker en gestroomlijnder maakt. Bovendien zorgt de hoge taille ervoor dat je eventuele buik wordt verstopt en je taille geaccentueerd wordt, waardoor je een prachtig figuur krijgt en je vrouwelijke vormen mooi tot hun recht komen. De slanke pasvorm wordt ook veroorzaakt doordat de skinny jeans gemaakt is van een stretch van hoogwaardige materiaal.

wonderjeans high waist sun bleach

Naast de high waist biedt wonderjeans de skinny jeans voor dames met een normale of lage taille aan. Deze duurzame jeans is er in donkere kleuren goede basiskleuren en daardoor lang draagbaar, zowel voorjaar, najaar als winter.

Voor dames met iets korte benen wordt bij de meeste jeans een kortere lengtemaat aangeboden. Daarnaast is het ankle model ook een perfect model jeans omdat de pasvorm skinny is en de pijpen korter. Dit model spijkerbroek is er in scala aan kleuren en prints.

streepbroek dames enkelbroek

De collectie jeans van wonderjeans is gemaakt van duurzamer materiaal, deels gamaakt van gerecycled katoen en gerecycled polyester en daardoor beter voor het milieu. De broeken gemaakt van comfortabel stretch materiaal hebben een perfecte pasvorm en volgens de laatste trend in kleurstelling. Ideale broek voor de actieve vrouw. De unieke pasvorm maakt het tot je nieuwe favoriete model.