Wat is een straight leg jeans?

Er zijn verschillende jeans modellen. De meest klassieke jeans fit is de regular of straight leg jeans voor dames, de wc82 of de wc76. De pasvorm "straight leg" wil zeggen dat de pijpen vanaf de heupen tot aan de enkels recht naar beneden lopen. Dit is een model jeans die niet heel strak zoals een skinny jeans, maar ook niet heel los zit zoals een baggy broek of boyfriend jeans. De pijpen van deze veelzijdige klassieker lopen niet wijd uit maar worden ook niet strakker rond de enkels.

Hoe combineer ik de straight jeans voor dames?

Deze heerlijke jeans is een goede jeans om te combineren met een blazer, blouse en stoere laarzen. Deze dames spijkerbroek is te dragen bij verschillende gelegenheden. Het ligt natuurlijk aan je persoonlijke stijl hoe je deze stijlvolle jeans draagt. Wonderjeans biedt bijvoorbeeld een witte jeans aan, deze jeans in combinatie met een blouse maakt het een wat gekledere of elegante outfit, met een shirt of wijdere trui en sneaker is dit meer een casual outfit. Naast een witte jeans is deze veelzijdige klassieker, de regular classic , met vele stretch ook verkrijgbaar in zwart, grijs en in verschillende tinten blauw.

lange lengte broek, lengte 34

Een echte klassieker

De blauwe spijkerbroek is natuurlijk een item welke niet mag ontbreken in je kast. Door de tijdloze stijl is deze lang door te dragen, wat deze tijdloze klassieker ook duurzaam maakt. De broek is deels geproduceerd met gerecycled materiaal. In de nieuwste collectie zal ook dit model weer opgenomen worden. Het is bij ons binnen het breed scala aan jeans modellen, de populairste jeans.

Door de vele stretch in de denim geeft de broek een mooie lift van je figuur en zit de broek heerlijk en comfortabel. Een perfecte denim met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

Deze denim jeans is te krijgen vanaf de kleine maat 34 tot en met de grote maten 44 en 46. Door de vele stretch zit de broek als gegoten met een geweldige pasvorm en kun je een maat kleiner nemen dan je oorspronkelijke maat. De spijkerbroek is er in twee lengtematen, een korte spijkerbroek met lengte 76 cm, 30 inch, de wc76 en de normale uitvoering spijkerbroek in lengte 82 cm, of 32 inch, de wc82. In de nieuwste collectie zijn naast de standaard kleuren ook weer aantrekkelijke kleuren van het seizoen te vinden. Deze 'wonder' broek gaat vast tot je nieuwe favoriete item behoren!