Wat zijn de modekleuren voor 2023? Hoe combineer ik deze voorjaarskleuren?

Na de donkere dagen komt het voorjaar weer tevoorschijn. De tulpen bloeien volop. De bloesem doet ook hard zijn best weer prachtig te zijn. De donkere kleuren in je kast kunnen weer ingeruild worden voor de vrolijke kleuren van dit voorjaar.

Deze lente zien we vooral zachte pastelkleuren. Veel in de rood en roze tinten, daarnaast ook opvallend geel en groen. Vrolijke kleuren die goed bij de zomer passen. Deze kleuren zijn heel goed te combineren met een lichte kleur. Wit en zwart zouden geen kleuren zijn maar voor ons tellen zij zeker wel mee. Alles is ook makkelijk te combineren met wit en zeker ook zwart combineert goed met deze uitgesproken kleuren. 

Wonderjeans brengt deze vrolijke kleuren zowel in een enkelmodel als in het capri model. 

 

groene stretch broek, enkel

De kleur groen is de topkleur van dit moment. Deze kleur staat bij iedereen goed. Is makkelijk te combineren met wit, grijs of zwart.

lichtblauwe dames enkelbroek met stretch

Blauw, hemelsblauw, is een kleur die rust uitstraalt en met veel andere lichte kleuren is te combineren. Een print kan ook heel goed bij deze kleur. Blauw combineert goed en makkelijk omdat dit een goede basiskleur is. Denk aan bijvoorbeeld wit maar denk ook eens aan rood, geel of oranje voor een wat opvallende look. De Wonderjeans is er in verschillende tinten blauw, marina, een licht blauwe hemelsblauw, zoals op bovenstaande foto te zien is. Verder in lichtblauw, een lichte jeanskleur, blue denim een donkere kleur blauw en de blue super wash, dit is een lichte jeanskleur met een speciale wassing.

roze ankle of enkelbroek met stretch

De flamingo roze kleur is best een beetje gedurfd maar daardoor ook heel populair. Deze kleur straalt energie en vrolijkheid uit. Daarnaast is roze heel vrouwelijk en met heel veel kleuren te combineren. Denk aan wit, blauw en lichtroze. De kleur roze is ook heel goed te combineren met bruine tinten. Leuk om aan te doen naar een feestelijke gelegenheid maar ook voor een zomerse dag op het terras.

citroengele enkelbroek elastisch en afkledend

De Geel of lemon is heel goed te dragen in de  zomer. Geel is een hele frisse en vrolijke kleur waar iedereen een lach van op zijn of haar gezicht krijgt. Deze kleur is niet heel geschikt voor dames met een wat bleke huid. Geel is goed te combineren met wit en andere lichte kleuren maar ook met zwart, donkerblauw en grijs.