Wat zijn de makkelijkste broeken voor dames?

Verschillende figuren vragen om verschillende modellen

Wat de makkelijkste broeken voor dames zijn is natuurlijk een lastige vraag. Elke dame is anders. Elke dame heeft een eigen figuur dus ook elke dame heeft een andere broek welke bij haar het makkelijkst zit. De perfecte broek hangt ook af van persoonlijke voorkeur. Er zijn verschillende modellen te vinden. Wijde pijpen, strakkere of skinny pijpen, rechte of straight leg. Ieder haar eigen favoriete broek! De wonderjeans met comfortabele pasvorm is gemaakt van een goede kwaliteit stretch stof. Deze stof bestaat uit onder andere zacht katoen, deels gerecycled, daarnaast elastan en gerecycled polyester dus het zijn ook nog eens enigszins duurzame broeken.

De moderne klassiek broek met elastische band

De klassiekere dames broek met elastische band rondom is op dit moment veel verkrijgbaar in een moderne variant gemaakt van hoogwaardige materialen waaronder de broek van travelstof. Deze dames broek heeft over het algemeen geen ritssluiting of knoop maar een elastische band in de taille. Deze dames broek is daarom ook heel makkelijk aan en uit te doen en heeft de look van een normale broek. Een nette pantalon, met name voor oudere dames zijn deze klassieke broeken hele fijne broeken omdat dit type broek comfortabel zit en makkelijk aan en uit te doen is.

High waist of bootcut?

Voor de moderne vrouwen die houden van een casual look is de broek met elastiek misschien minder geschikt en is een rits en knoop meer het favoriete model. Dit zijn bijvoorbeeld de bootcut met wijdere pijpen en natuurlijk de high waist jeans. Deze mooie broeken hebben een hoge tailleband, dit geeft een slanke pasvorm. Ze zijn allen gemaakt van zachte stof en comfortabel denim dat gemakkelijk te combineren is met verschillende tops zoals een mooie blouse en makkelijke schoenen.

Straight leg voor iedereen geschikt

Voor dames die op zoek zijn naar een iets formele uitstraling, zijn er de geschikte broeken met rechte pijpen, de straight leg fit broeken. Deze stijlvolle broeken hebben een knoop- en ritssluiting aan de voorkant, maar de elastische band in de taille zorgt voor extra comfort. Ze zijn ideaal voor de zakelijke outfit waarin je er netjes uit wilt zien, een stijlvolle uitstraling maar toch comfort wilt ervaren. Goed te dragen met een chique blouse. De classic regular is er in verschillende kleuren waarbij de basis kleuren zoals de blauwe en zwarte broek welke niet mogen ontbreken in je kast.

wt82-classic-regular-high waist-straight- forever-pure-black

Nieuw in de collectie, topper van dit moment: de flared jeans

In de nieuwe collectie voor deze zomer zijn verschillende wijde broeken te vinden waaronder de flared, deze wijde broek maakt de benen optisch langer. Deze wijde broek is een losse broek met flared uitlopende pijpen en een elastische band, dat wil zeggen door het gebruik van de hoge kwaliteit magic denim, past deze broek perfect. Deze effen broek is er in twee tinten blauw en uiteraard is er ook de zwarte broek.

Zomerbroek, effen of met print?

Daarnaast is er in de nieuwe collectie de kortere broek voor dames, een ankle broek met print. Deze enkellange broek met print is er in drie varianten. Een streep, een kleine minimalistische bloem en een paisley print. Naast de broek met print is deze ankle ook verkrijgbaar in diverse effen kleuren. De capri is de perfecte broek voor de warmere dagen. Deze broek valt tot net onder de knie en is ideaal voor een casual en luchtige zomerlook en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De capri broek is gemaakt van zacht katoen en comfortabel en ademend tijdens warm weer. Deze duurzame broeken zijn de perfecte oplossing voor elegantie en comfort tijdens de zomer.

streepbroek dames enkelbroek